avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pentru litigiul de munca trebuie sa fac 3 dosare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pentru litigiul de munca trebuie sa fac 3 dosare

Buna ziua,
Pentru tribunal intr-un litigiu de munca am de facut 3 dosare. Din curiozitate va intreb pentru cine sunt aceste dosare? Unde ajung ele?
Multumesc frumos si va urez w frumos.
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 19:02, 28 Iulie 2012
O singura actiune dar in trei exemplare ; un exemplar la instanta ,un exemplar se comunica partii cu care va judecati si unul la dvs pe care primiti o viza de la instanta la depunere cu nr de dosar si data ora la care sa va prezentati
bafta
Multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cu inscrisuri cerere chemare in judecata carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Am depus o cerere de chemare in judecata pt. un litigiu de munca, eu fiind reclamantul, iar parata fiind angajatorul! Printr-o adresa de la ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca dodorel62 dodorel62 doresc sa dau in judecata atat intreprinderea cat si ITM pentru faptul ca nu au dorit sa-mi recunoasca grupa de munca desi tot ele recunosc ca am lucrat in ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã: depunerea înscrisurilor, taxa de timbru și completarea cererii Cristiana01 Cristiana01 Buna ziua, Este prima data cand initiez o discutie pe un forum si o actiune in instanta, tocmai de aceea va rog sa manifestati rabdare si intelegere fata ... (vezi toată discuția)