avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

doresc sa dau in judecata atat intreprinderea cat si ITM pentru faptul ca nu au dorit sa-mi recunoasca grupa de munca desi tot ele recunosc ca am lucrat in noxe care erau depasite .
Intrebarile mele sunt :
1.Cate dosare trebuie sa depun la judecatorie tinand cont ca sunt 2 institutii diferite ?
2.Trebuie sa platesc vreo taxa suplimentara la judecatorie atunci cand depun actele?
3.In afara de cererea pe care o voi depune-o la dosar mai trebuie sa fac si alta cerere la Judecatorie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 29 Noiembrie 2012
este litigiu de munca.
depuneti cererea de chemare in judecata la tribunal
depuneti atatea exemplare cate parti sunt, plus un exemplar pentru instanta
succes
Actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu si nu la judecatorie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu a dat salarii timp de 6 luni viu viu Buna ziua, Nu am primit salariul aferent a 6 luni lucrate. Firma are sediul social in Bucuresti, punctul de lucru in Targoviste, eu apartin cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza sa ma plateasca dreptatevasile dreptatevasile am lucrat la o firma di septembrie pana in aprilie cu contract de munca dar incepand cu luna ianuarie nu am mai fost platit iar patronul refuza sa imi achite ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)