avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii si codul fiscal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii si codul fiscal

societate din Romania executa lucrari de geodezie in Republica Moldova.In ce conditii poate angaja persoane din R.Moldova pentru aceasta lucrare si ce demersuri trebuie sa desfasoare si din punct de vedere fiscal ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 29 Iulie 2012
Pentru a presta lucrari in afara teritoriului Romaniei societatea trebuie sa deschida un sediu secundar in Republica Moldova, in conditiile legislatiei moldovene. Din punct de vedere fiscal va plati impozit pe profit in conformitate cu prevederile art. 14 alin. 1 lit. a Cod fiscal.

Nu este obligatoriu sa se deschida punct de lucru in Rep.Moldova pentru a angaja persoane din R.Moldova pentru o anumita lucrare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nou-nascut moldovean in romania Ravykutza07 Ravykutza07 Buna! Sunt studenta din Basarabia si invat in Romania. Sotul meu, fiind si el student, este la fel din R.Moldova. La moment suntem in asteaptarea pruncul ... (vezi toată discuția)
Subcontractare lucrări în ue - condiții legale iriairinei iriairinei Buna ziua O firma din Franța dorește sa subcontrateze lucrări unei firme din Republica Moldova. Având în vedere că nu e in UE, au propus deschiderea ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 2 asociati straini ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am doi prieteni din Rep Moldova care vor sa-si deschida o afacere aici in Romania si vor ca eu sa ma ocup de infiintarea societatii. Ce acte pot ... (vezi toată discuția)