avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subcontractare lucrări în UE - condiții legale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subcontractare lucrări în UE - condiții legale

Buna ziua
O firma din Franța dorește sa subcontrateze lucrări unei firme din Republica Moldova. Având în vedere că nu e in UE, au propus deschiderea unei firme in Romania si sa angajeze moldoveni.
Va rog să îmi spuneți care sunt condițiile legale adică - legislație, taxe, contabilitate, etc.
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
iriairinei, utilizator

Alte discuții în legătură

Codul muncii si codul fiscal Camelia Mitu Camelia Mitu societate din Romania executa lucrari de geodezie in Republica Moldova.In ce conditii poate angaja persoane din R.Moldova pentru aceasta lucrare si ce ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc suspendat. pot circula in ro cu un alt permis/emis in alta tara? Arhipp Arhipp Buna. Mi-a fost suspendat permisul romanesc pentru o perioada de 90 zile. Detin dubla cetatenie (Romania si Republica Moldova). Pe langa permisul romanesc mai ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)