avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... numar limitat de avocati stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

numar limitat de avocati stagiar

Exista vreo prevedere in sensul limitarii numarului de avocati stagiari pe care ii poate lua un avocat definitiv?
Cel mai recent răspuns: Mihai Tomescu , Avocat 17:58, 14 Ianuarie 2009
Buna ziua,
din cate stiu a existat in trecut dar acum nu se mai limiteaza numarul de avocati stagiari .

av. Boncu
Cel putin in Baroul Mures e limitat numarul stagiarilor ce-i poate avea un indrumator in functie de veniturile acestuia (in jur de 3500 lei venit/stagiar) deoarece trebuie sa-i asigure acel venit minim de 800 lei... nu stiu cum se procedeaza in alte barouri...
Limita este data de bani Poti avea atatia avocati stagiari cati iti poti permite . Trebuie astfel sa facidovada ca le poti asigura venitul garantat de lege si prevazut in contractul de colaborare .....asta spune legea ....in practica insa....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul indrumator trebuie sa aiba fond de stagiari? ContSters43587 ContSters43587 Tot cautand sa ma edific cu privire la ce ma asteapta cand voi deveni avocat am auzit urmatoarea chestie: un avocat definitiv poate lua stagiari numai daca are ... (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Ce conditii (mai) trebuie sa indeplineasca un avocat definitiv pentru a avea stagiar? Alexandru Focia Alexandru Focia Buna ziua . Sunt nou in profesie, tocmai am promovat examenul din februarie. Am inceput sa ma lovesc de probleme. Mai exista barouri in tara unde sunt ... (vezi toată discuția)