avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... care e modaliatea de obtinere pensie alimenatra ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

care e modaliatea de obtinere pensie alimenatra retroactiv?

Buna ziua, sunt divortata de aproape de 2 iar tatal copiilor nu plateste pensie alimentara decat ocazional. Ce trebuie sa fac in cazul asta, sa obtin pensia retroactiv? Nu stiu adresa de la serviciu si nici adresa de unde locuieste. Pot sa-i fac o plangere penala sau trebuie sa deschid proces? Multumesc!
Puteti face si plangere penala.
poate ca ar fi insa mai simplu sa mergeti la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie retroactiva daria72 daria72 Buna ziua, sunt mama a 3 copii, divortata de aproape un an. Instanta a hotarat ca tatal copiilor sa plateasca pensie alimentara de la data deschiderii ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obține pensia de întreținere pentru minori, și ce procent din veniturile tatălui se acordă pentru doi copii? Florin111 Florin111 O prietena are urmatoarea situatie : are doi copii minori cu cineva cu care n-a fost casatorita doar a concubinat cu el ,iar copiii sunt recunoscuti de tata. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita cu rea credinta Seashell Seashell Buna ziua! Am divortat la 1 aprilie 2010, instanta a hotarat ca tatal copilului meu sa plateasca pensie alimentara pentru copil incepand de la data depunerii ... (vezi toată discuția)