avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere autoutilitara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere autoutilitara

Buna ziua,
O societate comerciala cumpara in urma cu 4 ani o autoutilitara de la o alta SC despre care afla ulterior ca este in insolventa. Autoutilitara este facturata, iar plata s-a facut cu ordin de plata. Cartea de identitate si certificatul de inregistrare au fost inmanate cumparatorului. Din cauza ca SC vanzator este in insolventa, nu se primeste viza de la financiar, astfel, nu se poate inscrie masina. Lichidatorul da in judecata SC cumparator si castiga. SC cumparator face la randul ei factura de vanzare pe autoutilitara catre alt SC. In urma castigarii procesului de catre lichidator, SC cumparator (initial) trebuie fie sa restituie masina fie sa o achite din nou. Masina nu mai exista deoarece a fost vanduta, iar alti bani nu exista. Astfel, SC cumparator (initial) cere lichidarea societatii, din cauza acestei datorii. In prezent societatea este lichidata, si radiata de la ORC. Acum, SC cumparator (ultim), ce trebuie sa faca pentru a rezolva situatia autoutilitarei? Cum poate sa o inscrie?

Alte discuții în legătură

Vanzare autoutilitara Madalina99 Madalina99 Buna ziua , va rog sa imi spuneti cum pot proceda in urmatoarea situatie: Sunt administratorul unei societati si am cumparat de la o alta societate o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez tva de la un imobil cumparat de la o firma aflata in insolventa? geo_27 geo_27 Vreau sa cumpar un imobil de la o firma aflata in insolventa. Am aflat ca nu imi pot deduce tva-ul tocmai pt ca aceasta firma (vanzatorul) se afla in ... (vezi toată discuția)