avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare autoutilitara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare autoutilitara

Buna ziua , va rog sa imi spuneti cum pot proceda in urmatoarea situatie:
Sunt administratorul unei societati si am cumparat de la o alta societate o autoutilitara , am platit cash ,am primit factura ,chitanta, cartea ,masina, cheile si talonul urmand ca in 2 saptamani sa primesc si talonu vizat de administratie ,sa se faca radierea si sa o inscriu pe societatea mea .Acest lucru nu s-a mai intamplat ,am mers la Administratia de care apartine societatea mea ,am povestit situatia ,am declarat masina urmand sa platesc impozit din acea zi (daca nu o declari in termen de ... primesti amenda ),si din 26.05.2009 de cand este eliberata factura ma rog in continuu de aceasta societate , raspunsul este ca nu are banii necesari sa plateasca taxele la stat .
Cum pot proceda sa pot inscrie masina pe societatea mea conform facturi eliberate de vanzator?
Multumesc frumos
Mihai
Cel mai recent răspuns: Madalina99 , utilizator 12:16, 22 Aprilie 2010
Platiti taxele la fisc in locul fostului proprietar, inscrieti masina, urmand ca sa va recuperati banii ulterior.
Aici este problema, mai aveti cum sa va compensati sau sa va recuperati banii?
nu pot inscriie masina fara talonul firmei vanzatoare vizat de administratie.
daca nu are bani sa plateasca taxele .. nu sunt sanse sa pot recupera ceva de la vanzator.
Exista cumva alta varianta ,ce valoare are factura de vanzare cumparare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la vanzare-cumparare auto GabrielCim GabrielCim Am cumparat de curind un auto. De fapt am facut schimb de masini si eu am platit o diferenta de bani. Am incheiat 2 contracte de v-c. Am ascultat ce mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Probleme viza circa financiara pentru inmatriculare sorinake sorinake Buna ziua! si bine v-am gasit in primul rand (sunt utilizator nou pe forumul avocatnet.ro) Am si eu o problema cu o autoutilitara achizitionata cu un an in ... (vezi toată discuția)
Sechestru sibiu masina cipi29 cipi29 am cumparat o masina de la un unchi si am contract de vazare cumparare intre mine si el din 2016 eu am bagato doar la impozit. Am lasat masina pe numele lui ... (vezi toată discuția)