avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru angajare

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare la angajare. De ce acte am nevoie de la vechiul loc de munca pentru o noua angajare? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 14 Februarie 2014
In principiu, sunt necesare pentru angajare:
- copie B.I/ C.I.
- copie act de studii
- copie certificat casatorie / hotarare de divort
- copie certificat nastere/ copie certificate nastere copii
- declaratie cu persoanele aflate in intretinere, pentru calculul deducerii personala
- certificat medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci.
- pentru unele posturi sunt este necesar si cazierl judiciar ..

Vedeti si
www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc. Dar de la fostul angajator am nevoie de acte, adeverinte?
De la fostul angajator aveti nevoie de adeverinta de vechime ... insa angajarea nu este conditionata de prezentarea acesteia la noul angajator.
Se competeaza dosarul cu copii dupa actele de Studii;

CV;

De la angajatorul anterior, trebuie sa aduceti nota de lichidare in care sa fie trecute veniturile relizate pe ultimele 6 luni si nr de zile de concediu medical pe ultimele 12 luni, daca ati beneficiat . Aceste informatii sunt necesare in caz de boala pentru stabilirea bazei de calcul si pentru eliberartea adeverintei cu concediile medicale.
Nota de lichidare nu are suport egal, prin urmare nu este obligatorie ...

Alte discuții în legătură

Acte angajare catalynn catalynn ce acte sunt necesare la angajare? (vezi toată discuția)
Angajare consucator auto - acte necesare garsonjon garsonjon Buna seara.Sun administrator la un SRL si doresc angajarea unui conducator auto.Persoana este din alt judet.Ce acte trebuie sa-i solicit pentru angajare si ... (vezi toată discuția)
Acte angajare simo888 simo888 Buna ziua, Am primit o oferta de angajare, la care mi s-a solicitat: - adeverinta de vechime pentru perioada lucrata necompletata in carnetul de munca de ... (vezi toată discuția)