avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare consucator auto - acte necesare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare consucator auto - acte necesare

Buna seara.Sun administrator la un SRL si doresc angajarea unui conducator auto.Persoana este din alt judet.Ce acte trebuie sa-i solicit pentru angajare si daca beneficiez de vreo scutire de impozit sau alte avantaje .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 25 Februarie 2014
Pentru angajare trebuie sa ii solicitati copie dupa buletin, permis valabil si adeverinta de la medicul de medicina muncii ca este apt pentru functie, si probabil atestat daca este profesionist (camion).
Ar fi niste scutiri pentru angajare someri, insa nu va recomand pentru ca veti fi luat in evidenta de catre organe si mai devreme sau mai tarziu o sa va "calce" si o sa dati toata "scutirea" si chiar mai mult (este o parere!).
In principiu, sunt necesare pentru angajare:
- copie B.I/ C.I.
- copie act de studii
- copie certificat casatorie / hotarare de divort
- copie certificat nastere/ copie certificate nastere copii
- declaratie cu persoanele aflate in intretinere, pentru calculul deducerii personala
- certificat medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci.
- pentru unele posturi sunt este necesar si cazierl judiciar
- permis de conducere , valabil pentru categoria de vehicul pentru care se doreste angajarea, dupa caz.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte angajare catalynn catalynn ce acte sunt necesare la angajare? (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez legal daca am 16 ani ? ionutandries123 ionutandries123 buna ziua! daca am 16 ani ma pot angaja legal? ce acte imi trebuie pentru angajare ? (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru angajare lorelai_w lorelai_w Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare la angajare. De ce acte am nevoie de la vechiul loc de munca pentru o noua angajare? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)