avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... insarcinata cu un musulman
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

insarcinata cu un musulman

buna ziua. as avea nevoie de niste sfaturi....as vrea sa stiu ce drepturi am. traiesc cu un barbat din turcia de 2 ani jumate , musulman, eu sunt crestin ortodox si sunt insarcinata in 3 luni. el inca nu stie.... si imi este frica de viitor. nu cunosc foarte bine religia si nici nu vreau sa trec in religia lui. tin sa specific ca el locuieste de 4 ani in romania,venit cu afaceri.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
debora, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 13:59, 30 Iulie 2012
pai, daca e o chestie de religie, puteti sa il parasiti si va cresteti copilul cum vreti Dvs. nu prea cred eu, cunoscand ceva cazuri de acest tip, ca va accepta un musulman (chiar nepracticant) un copil crestin.

Eu recomand mai degraba sa consultati un preot in aceasta problema.
Stimată doamnă,

Din punctul meu de vedere, aspectele ce țin de căsătorie depind exclusiv de viața dvs afectivă, fiind o decizie personală. Un avocat vă poate ajuta, cel mult, cu redactarea unui contract premarital, dar celelalte chestiuni ar trebuisă vi le asumați exclusiv.

Cu stimă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu ortodox el musulman ContSters259700 ContSters259700 Buna ziua numele meu este Andreea si doresc sa aflu cateva lucruri.Prietenul meu este turc de religie musulmana ..problema e ca doreste sa ne casatorim iar eu ... (vezi toată discuția)
Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)