avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim

Imi poate spune cineva in baza carui articol de Codul Muncii se opereaza reincadrarea cu contract de munca daca salariatul a fost in concediu de crestere copil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 14 Ianuarie 2009
In carnetul de munca se mentioneaza reinceperea activitatii in baza deciziei prin care inceteaza suspendarea CIM pentru concediul de crestere copil. Nu este specificat un art, ci se scrie " reluat activitatea"
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2009
adelaida_07, utilizator
riana02 a scris:

Imi poate spune cineva in baza carui articol de Codul Muncii se opereaza reincadrarea cu contract de munca daca salariatul a fost in concediu de crestere copil.

Nu exista niciun articol in Codul Muncii care sa prevada acest lucru, reincadrarea se opereaza in baza deciziei de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii cim mihaela_1968 mihaela_1968 Cum se procedeaza cand inceteaza suspendarea CIM pentru crestere copil? Ce inregistrare se face in carnetul de munca? (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada concediului pentru crestere si ingrijire copil berceanu berceanu Am si eu nevoie de niste lamuriri, astfel: am o salariata care va naste in februarie 2010. Salariata respectiva are contract pe durata determinata pana in ... (vezi toată discuția)
Reincadrare dupa crestere copil ioasaf ioasaf va rog sa-mi raspundeti si mie In perioada cat o angajata a fost in concediu pentru crestere copil a fost angajat altcineva pe post. Apoi acel post a fost ... (vezi toată discuția)