avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nume dupa divort

buna ziua.Sunt divortata si am ramas pe numele fostului sot,cu acordul lui,desigur.Acum as vrea sa ma recasatoresc si sa iau numele viitorului sot.Pot sa-mi schimb numele fara probleme?Mentionez ca nu mi-am schimbat buletinul dupa divort ramanand cu acelasi numele.Dar numele baietelului as putea sa-l schimb sa fim pe acelasi nume?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:50, 30 Iulie 2012
da, va puteti schimba numele fara probleme. numele copilului nu cred ca il puteti schimba
Numele copilului nu il puteti schimba decat cu acordul tatalui sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil maryand20082000 maryand20082000 m-am casatorit in februarie si in martie am nascut un baietel pe care, sotul meu l-a recunoscut desi nu era al lui(am ramas insarcinata in urma unei aventuri). ... (vezi toată discuția)
Divort ukalina ukalina Buna ziua!Dupa divort copilul a ramas pe numele tatalui,daca ma recasatoresc ramane tot pe numele lui chiar daca viitorul sot vrea sa-l treaca pe numele lui? (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)