avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reducerea timpului de lucru la functionarii publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reducerea timpului de lucru la functionarii publici

Buna ziua. Sunt functionar public si mai am un job cu jumatate de norma. As dori sa stiu daca pot sa-mi reduc timpul de lucru de la 8 h/zi la 6 h/zi sau mai putin, exceptand cazul alaptarii (nu ma incadrez). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 00:30, 5 August 2012
legislatia muncii nu reglementeaza o asemenea posibilitate decat prin completare, in cazul mamelor care alapteaza copii pana la 1 an, si in cazul persoanelor cu gradul 3 de invaliditate...in rest nu merge

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protecþia maternitãþii la locul de muncã Valias Valias Bună ziua, aş vrea să ştiu dacă în baza OUG 96/2003 îşi pot reduce programul de lucru şi mamele care lucrează cu fracţiune de normă, sau doar ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - drepturile mamei si ale tatalui vapopescu73 vapopescu73 În cazul în care salariata decide să se întoarcă la muncă imediat după concediul de maternitate, aceasta mai poate solicita o reducere de două ore a ... (vezi toată discuția)