avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Buna ziua.
Am doua probleme privind stabilirea unor drepturi salariale in invatamant si am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat si, daca se poate, si cu un temei legal.Am citit legislatia, si, totusi...
1.Un administrator patrimoniu II din anul 2009, angajat cu 0,5 norma la o scoala generala, dupa cat timp poate trece la administrator patrimoniu I, avand in vedere ca in fiecare an are calificativ fb?
2.Scoala are angajat cu 0,5 norma administrator financiar si cu 0,25 norma un alt administrator financiar care exercita CFP( mentionez ca acesta din urma este acum in pensie de boala revizuibila ).In ce conditii pot angaja in locul lui, pe perioada determinata, o alta persoana sa exercite CFP, si cum ii stabilesc drepturile salariale?

Alte discuții în legătură

Cfp rodica_ne rodica_ne Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de CFP: un angajat au unei unitati de invatamant exercita CFP la alta unitate, unde administratorul financiar este ... (vezi toată discuția)
Spor cfp capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Sunt administrator financiar de patrimoniu (1/ 2 norma) la o scoala de la 01.04.2005 și până la momentul actual nu mi s-a acordat spor cfp. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Fondul de garantare pt.instit.publice valih valih Cine poate sa ma ajute! am inteles ca institutiile publice (spital, scoala) nu sunt obligate sa plateasca contributia pt.fondul de garantare. Daca este ... (vezi toată discuția)