avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SPOR CFP
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SPOR CFP

Sunt administrator financiar de patrimoniu (1/ 2 norma) la o scoala de la 01.04.2005 și până la momentul actual nu mi s-a acordat spor cfp.
Intrebarea mea este daca pot sa mai primesc in cursul acestui an, sporul de cfp.
Cel mai recent răspuns: capitaneanu_mioara , utilizator 12:20, 19 Mai 2010
Buna ziua !
Da , puteti primi acest spor , intrucat prevederile OG 119/1999 nu au fost abrogate prin legea 330/2009 .
MULTUMESC FRUMOS PENTRU RÃSPUNSUL DAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza control preventiv - contabil sef, invatamant Dodoloata Dodoloata Din septembrie voi trece pe postul de contabil sef intr-o unitate de invatamant, iar sefa de personal mi-a spus ca nu-mi poate acorda viza de control ... (vezi toată discuția)
Spor cfp capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Buna ziua! Sunt administrator financiar de patrimoniu la o scoala si doresc sa stiu ce vechime trebuie sa am pt. a primi spor CFP? (vezi toată discuția)
spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)