avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... viza control preventiv - contabil sef, invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

viza control preventiv - contabil sef, invatamant

Din septembrie voi trece pe postul de contabil sef intr-o unitate de invatamant, iar sefa de personal mi-a spus ca nu-mi poate acorda viza de control preventiv, deoarece e un spor compensatoriu dupa aparitia Legii 3330 si mai pot beneficia de ea doar cei ce au avut si in 2009. :(
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:56, 20 August 2010
Buna ziua !
Spunetii sefei de personal sa mai ciiteasca odata legea 330/2009 si sa observe ca prevederile OG 119/1999 , republicata si actualizata sunt in vigoare , nefiind abrogate de lege . In consecinta , sporul CFP se poate acorda ..... :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp nicoleta_2009 nicoleta_2009 Buna ziua? Este legal ca intr-o primarie secretarul( cu studii juridice) sa detina si viza CFP si sa primeasca spor de 25%? VA ROG BAZA LEGALA (vezi toată discuția)
Spor cfp capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Sunt administrator financiar de patrimoniu (1/ 2 norma) la o scoala de la 01.04.2005 și până la momentul actual nu mi s-a acordat spor cfp. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)