avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie si titlu executoriu amenda auto
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie si titlu executoriu amenda auto

Buna ziua,

Am primit acasa o somatie si un titlu executoriu referitor la o amenda de circulatie din 2011 ce nu a fost achitata. Asi vrea sa achit suma de 402 lei dar nu ii am in termenul de 15 zile. Daca incepece executare silita v-a trebui sa platesc si alte cheltuieli in afara de suma din amenda.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: TudorH , utilizator 16:06, 30 Iulie 2012
Nu, din fericire ! Executorul bugetar nu percepe onorariu. Eventuale taxe bancare, daca vi se pune poprire la banca, sau taxe postale, dar sumee vor fi f mici comparativ cu un onorariu de executor judecatoresc.
Dar daca se se pune proprire pe cont bancar, valoare amenzii este retrasa din cont in intregime? Intreb pt ca salariu imi este virat pe card.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
TudorH, utilizator
Nu vi se poate lua decat 1/3 din venit. Daca suma e mai mare decat 1/3 din venit, se vor retrage in mai multe transe lunare.
Va multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Proprire cont iony09 iony09 Buna ziua. mi s-a pus proprire pe cont la BT, am primit idemnizatie copil..cum as putea face sa scap de aceasta proprire?Multumesc (vezi toată discuția)
Dobanda in cazul executarii silite? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua Am si eu o nelamurire.....Am fost executata silit de o banca......Am platit in 3 transe lunar dupa cum m-am inteles cu executorul,fara ... (vezi toată discuția)