avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

proprire cont

Buna ziua. mi s-a pus proprire pe cont la BT, am primit idemnizatie copil..cum as putea face sa scap de aceasta proprire?Multumesc
Cel mai recent răspuns: iony09 , utilizator 14:50, 12 Iunie 2019
Buna ziua, discutati cu executorul si spuneti.i de unde sunt banii, indemnizațiile nu se pot popri decat in anumite situatii.
Dacă nu, contestație si schimbați modul de primire, spre ex prin mandat postal.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, As vrea sa achit suma respectiva,sa mi se deblocheze contul, e vorba de o taxa la primarie.daca achit la ghiseu se deblocheaza contul?
Mai bine ati merge la primărie sa achitați suma si sa.i rugați să ridice poprirea cat mai repede.
Le puteti spune si ce reprezintă banii ce intra in acel cont.
OK..multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu cash Lucian1989H Lucian1989H Bună ziua. Daca imi incasez salariu cash. Poate sa imi puna proprire pe salariu? (vezi toată discuția)
Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)
Popriri valetul valetul Buna seara, prin bunavointa dumneavoastra, daca se poate, doresc sa obtin raspuns la urmatoarele 3 intrebari: 1).Detin un cont la o banca in care imi ... (vezi toată discuția)