avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... societate de consultanta juridica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

societate de consultanta juridica

ce se mai intampla cu societatile care au fost infiintate de consilierii juridici..mai pot functiona?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 16 Ianuarie 2009
Decizia ICCJ spune doar că cererile privind înmatricularea unor astfel de societăţi în Registrul Comerţului sunt inadmisibile. Nici nu putea face referire la cele deja constituite şi înmatriculate.

Dacă Baroul Bota poate funcţiona, tot aşa pot funcţiona şi aceste societăţi, pînă la dizolvarea şi radierea lor. Deşi situaţiile nu sunt chiar similare.

E doar o părere.
Stiu persoane care asteapta clarificarea situatiei dupa finalizarea judecatii. Un lucru este clar: nu sunt admisibile cererile privind inmatricularea unor societati noi in RC.
cele infiintate functioneaza, la aceasta data nu se mai fac inmatriculari.stiu un jurist care are o societate si vrea sa cesioneze actiunile
carmenmur a scris:

cele infiintate functioneaza, la aceasta data nu se mai fac inmatriculari.stiu un jurist care are o societate si vrea sa cesioneze actiunile

unde isi are sediul societatea respectiva ?
Apar persoane interesate?

Alte discuții în legătură

Cumpar firma de consultanta juridica Cumpar firma de consultanta juridica. Va multumesc (vezi toată discuția)
Sediu social - firma fostului proprietar al imobilului GabrielPt GabrielPt Detin un imobil cumparat in anul 2007, iar la o interogare efectuata la Registrul Comertului, am constatat ca fostul proprietar al imobilului are o sociatate ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 activitati juridice Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind jurist licenciat pot deschide o sc folosind codul caen 6910 in scopul desfasurarii activitatii : \"consultanta si ... (vezi toată discuția)