avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... societate de consultanta juridica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

societate de consultanta juridica

ce se mai intampla cu societatile care au fost infiintate de consilierii juridici..mai pot functiona?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 16 Ianuarie 2009
mjustin a scris:

Apar persoane interesate?

Posibil .... de ce ? ;)
Sa preia actiunile.
In mod normal indiferent de sediul socia,l ar trebui sa se poata prelua fara probleme actiunile, deoarece este societate infiintata inainte de solutia ICCJ de a interzice infiintarea acestor societati.
Asta stiam si eu .... intrebarea mea era unde are sediul social acea societate ??? ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpar firma de consultanta juridica Cumpar firma de consultanta juridica. Va multumesc (vezi toată discuția)
Sediu social - firma fostului proprietar al imobilului GabrielPt GabrielPt Detin un imobil cumparat in anul 2007, iar la o interogare efectuata la Registrul Comertului, am constatat ca fostul proprietar al imobilului are o sociatate ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 activitati juridice Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind jurist licenciat pot deschide o sc folosind codul caen 6910 in scopul desfasurarii activitatii : \"consultanta si ... (vezi toată discuția)