avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... incetare contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

incetare contract

De comun acord am convenit incetarea unui contract de prestari servicii. In urma intalnirii s-a incheiat un proces verbal, semnat de noi si depus cu numar de inregistrare la colaboratorii nostri. A trecut o luna si nu au returnat exemplarul nostru din procesul verbal semnat, motivand ca nu au timp...? La telefoane nu mai raspund.Ce putem face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 11:45, 31 Iulie 2012
Intocmiti o hartie pe care o depuneti cu confirmare de primire prin posta.
Aceasta hartie sa fie acelasi proces verbal, sau doar facem referire la procesul verbal depus deja? Sa prezentam din nou incetarea de comun acord stabilita la intalnire? Cum sa justificam faptul ca am incetat prestarea serviciilor daca nu ne returneaza acel proces verbal semnat? Am crezut ca sunt colaboratori de onoare cand au spus ca semneaza a doua zi, ceea ce nu s-a intamplat.

Evident ca faceti referire la procesul verbal pe care l-ati lasat pentru semnat si care nu a mai fost remis. Trebuie sa scrieti cateva cuvinte, ca o mica poveste, care sa faca legatura cu ceea ce s-a intamplat, ca ne-am intalnit, ca de comun acord am semnat asa si asa, ca ati oprit actul pentru semnaturi si inregistrare, ca ati spus ca ni=l remiteti a 2-a zi, ca in urma convorbirile telefonice acest lucru nu s-a intamplat nici pana acum, etc. etc.
in situatia ca ei nu raspund nici la aceasta adresa trimisa de noi, documentul va fi suficient pentru noi sa justificam incetarea prestarii serviciilor? subliniez ca incetarea contractului a fost de comun acord, de aceea nici nu inteleg atitudinea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura comunicata prin posta anjinsan anjinsan Buna Ziua, In luna aprilie 2010 un prestator de servicii comunica prin posta o factura. Beneficiarul o primeste, dar refuza sa o plateasca, desi nu contestat ... (vezi toată discuția)
Intampinare la somatie de plata bgeri2007 bgeri2007 Am primit o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de debitor - somatie de plata. Si sunt nedumerit cu acea intampinare care trebuie depusa. Pe ... (vezi toată discuția)
Proces verbal prestari servicii v.anca v.anca Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un proces verbal de presari servicii!!!cat mai repede va rog!!! multumesc anticipat! (vezi toată discuția)