avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... proces verbal prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

proces verbal prestari servicii

Buna ziua!
ma poate ajuta cineva cu un proces verbal de presari servicii!!!cat mai repede va rog!!!
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: v.anca , utilizator 12:15, 21 August 2008
Poate va referiti la un model de contract prestari servicii. Cautati pe acest site, la "Documente utile".
Am facut deja contractul de prestari servicii,dar domnul de la sc respectiva doreste un proces verbal in urma terminarii lucrarii,tocmai de asta nu stiu ce fel de proces verbal ar trebui sa intocmesc pentru ca el asa ceva mi-a cerut, un proces verbal in urma serviciilor prestate.Poate un proces verbal de primire predare???
v.anca a scris:
domnul.... doreste un proces verbal in urma terminarii lucrarii...

Stie el sce stie , ca s-o fi "fript" in niste cazuri la plati pe motiv ca lucrarea nu e gata sau are deficiente de calitate.

tocmai de asta nu stiu ce fel de proces verbal ar trebui sa intocmesc pentru ca el asa ceva mi-a cerut, un proces verbal in urma serviciilor prestate.Poate un proces verbal de primire predare???

Daca eu vreau ceva intrun anumit fel sigur ca propun o solutie la cerinta mea inainte de al pune pe partener in dificultate.
Ma mir ca nu are un model solicitantul.

Cred ca o hartie simpla cu antet si date de identificare a dvs. si a prestatorului in care sa specificati doar

Lucrarrea (rile) contractate au fost executate si receptioante integral la calitatea solicitata in contract pe care sa o semnati si ca la noi sa o stampilati ii ajunge.
Totusi inaite de redactare intrebati daca ii convine hartia sau mai trebuie sa specificati si alte elemente. Daca sunt in adevar specificati -le si pe acelea.

bine, atunci o sa ii propun ceea ce mi-ati sugerat dvs. si sper sa fie de acord avand in vedere ca nu are un model la ceea ce doreste!
Va multumesc mult pentru ajutor!
O zi buna!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract chirie intre societati daniel2014 daniel2014 Buna ziua. Am incheiat pe un SRL un contract pentru inchiriere birou de la o alta societate comerciala pe o perioada determinata adica 1 an de zile. Eu vreau ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cateldestept cateldestept De comun acord am convenit incetarea unui contract de prestari servicii. In urma intalnirii s-a incheiat un proces verbal, semnat de noi si depus cu numar de ... (vezi toată discuția)
Telefoane - producator - vanzator si anpc cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Iata povestea. Am abonament la Orange. In luna martie a.c. imi expira contractul pentru abonament si am zis sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura: ... (vezi toată discuția)