pentru gestionarea si intocmirea evidentei contului in care se depun cotizatiile sindicale la un sindicat de intreprindere neafiliat la vre-o federatie este nevoie de un contabil?
eu cred ca da , nu poate face un presedinte , daca se ridica salar din cotizatii , eu cred ca este nevoie de un contabil cu norma partiala ,. spor la incasari din cotizatii ..crislor
Nu, nu aveti nevoie neaparat de un contabil autorizat si nici de expert contabil. Insa membrii din conducerea sindicatului nu pot fi identici cu persoana desemnata in vederea intocmirii situatiilor financiar-contabile. Din partea conducerii este nevoie de o decizie interna prin care se numeste persoana respectiva si este bine ca in acest act sa se stipuleze clar toate atributiile acesteia. Persoana desemnata trebuie sa isi exprime acordul in scris (eventual tot pe aceasta decizie de numire).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ccm la nivel de ramura
adisoi
expertul contabil desemnat de instanta mi-a solicitat sa- i pun la dispozitie ccm la nivel de ramura petrom precum si dovada calitatii de membru de sindicat.In ... (vezi toată discuția)
Contabilitate
lunga
Buna ziua ! Va rog sa imi spuneti, daca sunt administrator la societatea mea, am dreptul sa efectuez evidenta contabila a firmei, daca nu am o diploma in acest ... (vezi toată discuția)