avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla daca o persoana este data in urmarire?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla daca o persoana este data in urmarire?

cum pot afla daca o persoana este data in urmarire chiar daca presupusa fapta a fost comisa peste hotare?va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 21:08, 2 August 2012
nu puteti sti acest lucru decit daca apare pe [ link extern ]
nici daca angajez un avocat care sa se intereseze??
Daca ati angaja un avocat cred ca ati putea afla.
Formulati o plangere pe: cabinet@politiaromana.ro

:))))) Ar fi tare oricum ca sa fii dat in urmarire generala si sa depui o cerere si sa precizezi si adresa unde vrei sa primesti raspuns :))))

Oricum, puteti cere raspuns pe e-mail.
Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
xuser, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta pensie alimentara adrianaadriana adrianaadriana Buna ziua, fostul sot nu a mai platit pensia alimentara din luna august 2013, am incercat de nenumarate ori sa vb cu el prieteneste pe mail dar nu am avut ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila adisoi adisoi Prin solutia Curtii de Apel a fost anulata decizia de concediere si obligat angajatorul sa mi plateasca ore suplimentare ,ore de noapte,zile de repaus ... (vezi toată discuția)
Istoria unui razboi cu asociatia de propietari care a depasit ca durata un cincinal pcdan pcdan Cine are timp si nervi de otel sa intre pe linkul; http://pcdan.weblog.ro/2007-09-23/192868/INdex.html si poate urmarii un jurnal de "razboi" referitor la ... (vezi toată discuția)