avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

buna seara,
am cateva nelamuriri si sper sa le clarific cu ajutorul vostru deoarece experienta mea este ff mica in acest domeniu.
am demarat actele pt un SRL-D cu 2 asociati (ambii asociati indeplinim conditiile impuse pentru SRL-D), am rezervat numele, am facut actul constitutiv, am depus capitalul social in banca, am facut contract de comodat pt spatiu social si am luat un brat de cereri de la RC ce urmeaza sa le completez...
societatea va avea sediuu social in Iasi dar punctul de lucru va fi in alt judet....ce nu mi1e clar si as vrea sa ma lamuriti...daca am depus actele fara sa declar punctul de lucru (proprietari de unde am inchiriat au gresit contractul care era inregistrat la finante si trebuie refacut) pot incepe activitatea la punctul de lucru pana iese autorizarea? citisem undeva ca in termen de 5 zile trebuie declarat punctul de lucru si in decursul a 30 de zile trebuie autorizat.
2. daca actele firmei ies luni pot sa pun in aceiasi zi dosarul pentru declararea punctului de lucru?
multumesc....si scuzati deranjul dar cei de la RC nu sunt prea sociabil cu novicii..

Alte discuții în legătură

Domeniu de activitate flori_matu flori_matu Ce domeniu de activitate pot avea la infiintarea unui srl care va avea ca domeniu de activitate importul si distributia de produse uz medical veterinar ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale srl vistarom vistarom Buna ziua, Am urmatoarea problema: am semnat un contract de cesiune parti sociale, decizia asociatului unic si proces verbal de predare-primire prin care am ... (vezi toată discuția)
Sediu social si punct de lucru srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, Spatiul unui apartament este declarat sediu social, acolo se va desfasura productia de obiecte handmade (atelier). Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)