avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

Buna ziua,

As dori sa stiu daca sporul de vechime se acorda si in cazul patronatelor, si dupa cat timp se poate acorda sporul.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alinliliana , utilizator 08:46, 2 August 2012
Sporul de vechime se acorda tuturor angajatilor din sectorul privat , daca este prevazut in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern ala cestuia ori in c.i.m.

In practica, se utilizeaza urmatoarele transe de vechime :
3-5 ani -5%
5-10 ani-10%
10-15 ani-15%
15-20 ani 20%
peste 20 ani 25%
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime ContSters24622 ContSters24622 Buna ziua, am o intrebare la o societate comercial srl care are 17 angajati si nu exista decat regulament de ordine interioara si nu este stipulat acordarea ... (vezi toată discuția)
Acordare spor de vechime cristinasta cristinasta Buna ziua, sunt un presedinte de asociatie de proprietari si am o problema, as vrea va rog un sfat: administratora mea este angajata cu contract de munca din ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru vechimea in munca Cristina Sfintean Cristina Sfintean Buna ziua! Sporul pentru vechimea in munca de la cati ani se aplica, dupa 3 ani sau de la 5 ani? (vezi toată discuția)