avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... alipire apartamente
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

alipire apartamente

Stimati consultanti,

situatia pentru care solicit clarificari este urmatoarea:

sint proprietara unica a doua apartamente din aceeasi locuinta, situate la parter si etajul 1. Un apartament mi-a fost donat prin acte autentificate de catre bunica mea, pe cel de al doilea l-am mostenit de la mama mea. Ambele persoane au decedat.
Mentionez ca nu exista alti mostenitori si sint in posesia tuturor actelor de proprietate. Casa a fost construita de familia mea si are regim de inaltime P+1.

Doresc sa inscriu ambele proprietati ca proprietate unica, dat fiind ca ele sint in aceeasi casa.
Am facut dosar cadastral, nu am deschis carte funciara, pentru ca nu am intentia de a vinde.

Ce procedura trebuie sa urmez pentru a inscrie cele doua apartamente ca proprietate unica si ce documente imi sint necesare?

Multumesc,
Diana Petculescu
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 09:06, 1 August 2012
Mergeti la un notar pentru ca el face Actul de alipire.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intabulezi o mansarda? Dancu_Gabriela Dancu_Gabriela Buna seara, as dori daca se poate sa imi spuna cineva ce se poate face in cazul in care partea de jos a mansardei este intabulata dar partea de sus nu, astfel ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate ralecsandru ralecsandru Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o sugestie. In anul 2002 am cumparat o casa in bucuresti. In actul de V-C apare ca imobilul este format din parter si ... (vezi toată discuția)
Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - proprietati diferite? PAlexx PAlexx Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - banca zice ca necesita alipire? Altfel, etajele sunt tratate ca doua proprietati diferite. Pe ... (vezi toată discuția)