avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sucursala deschisa in strainatate a unei persoane ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sucursala deschisa in strainatate a unei persoane juridice romane

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati in legatura cu acest subiect.
In principiu stiu ca in Ro. doar se va declara la Reg. Comertului infiintarea sucursalei in strainatate urmand ca inregistrarea propriu-zisa sa se faca in tara de seiu a sucursalei.
Problema, ce acte imi sunt necesare pe langa(decizie asociat unic, specimen de semnatura al persoanei imputernicite sa se ocupe de activitatea sucursalei, declaratii ale persoanei imputernicite ca nu are debite fiscale fata de statul roman, act constitutiv actualizat)?
Care-i procedura pe care trebuie s-o urmez?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 09:56, 14 Ianuarie 2009
Cu privire la constituirea Sucursalei in strainetate, aceasta fiind persoana juridica a statului respectiv se va supune legislatiei statului respectiv, si ve-ti depune la constituire actele cereute de instituia care inmatriculeaza sucursala. In Romania va trebui sa inscrieti Sucursala in Actul Costitutiv al societatii dar dupa constituire depunand la Registrul Comertului actele doveditoare cu privire la inmatricularea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crerea unei filiale a unei companii canadiene pcristian43 pcristian43 Dupa cum scrie titlul, as vrea sa deschid o filiala a unei firme de jocuri video de origine canadiana insa, cu sedii si in SUA. Vreau sa stiu, ce proceduri ... (vezi toată discuția)
Sucursala romania anaioana anaioana Buna ziua, Pentru a deschide o sucursala in Romania, care ar fi pasii care trebuie parcursi, care sunt documentele care trebuiesc..etc.?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie ca sa deschid o filiala in romania dar cu sediu in italia ( spa)? daniela_bodan daniela_bodan eu stau in italia si lucrez la o avocata care are un spa si vrea sa deschida o filiala in romania ce acte ar avea nevoie ? (vezi toată discuția)