avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot vinde eu in piata?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot vinde eu in piata?

Daca tatal meu are certificat de producator, pot vinde eu in locul ui produse agricole in piata? Sau doar titularul poate vanda la taraba?
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 10:25, 1 August 2012
De fapt trebuie sa vanda titularul care detine certificat de producator. In cazul in care tatal dvs va pune pe dumneavoastra sa vindeti produsele,se va considera ca sunteti angajat zilier sau pana la terminarea produselor,astfel va trebui sa platiti impozit 16% din cat v-ar plati tatal dvs pe dvs ca vanzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde pepeni in piata fara a detine certificat de producator fane3 fane3 am si eu o intrebare ... tot caut pe net si nu prea gasesc ... foarte clar ce acte am nevoie pentru a obtine un certificat de producator ... dar cum nu prea ... (vezi toată discuția)
Înregistrare în contabilitate marfă cumpărată de la țărani Creteanu Laura Creteanu Laura Cum as putea sa fac nir pt marfa cumparata de la \"taranii\" care nu fac facturi? Am auzit de bon de achizitie\",dar nu stiu exact ce este si daca e suficient ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege 145/2014 Jenu68 Jenu68 Buna seara. Avem o firma mica ce functioneaza ca S.R.L. pentru ca asa am ales in vederea posibilitatii angajarii de lucratori, emiterii de facturi si altor ... (vezi toată discuția)