avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament de telefonie mobila

Sal...am un abonament la o firma de telefonie mobila de cateva luni si sunt total nemultumit de el...Este vorba despre un abonament cu internet nelimitat...acu vine problema...dupa 1 gb de date consumat viteza scade fff mult...atat de mult incat e nevoie de aprox 5 min pt a se incarca un videoclip pe internet...In contractul pe care eu l-am semnat nu apare nicaieri scris ca dupa un anumit nr de gb consumati viteza scade...as vrea sa renunt la ei deoarece nu isi respecta clauzele contractuale...ce imi recomandati??????
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:21, 1 August 2012
1. Sa mai recititi cu multa atentie contractul incheiat.
2. Sa le adresati in scris o cerere prin care sa clarifice acest aspect si sa nu acceptati conversatii telefonice.
3. Functie de rezultat (si evident fata de ceea ce scrie in contract) sa le faceti o plangere la OPC.
Aha...am inteles...m-am uitat inca odata pe contract si nu scrie nimic de scaderea vitezei in functie de gb folositi...doar ca este internet nelimitat...doar atat...am inteles ca este o lege care iti permite sa renunti la abonamentele de tel mobila...in cazul meu ar fi vreo sansa ca sa pot renunta???
Faceti mai intai corespondenta de rigoare si vedeti ce vi se raspunde, ca mai apoi sa aveti motive...Puteti face si cateva reclamatii in scris la sediul lor sau prin fax.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
ContSters259670, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme portare telekom catalinaaadx catalinaaadx Buna ziua, Am un abonament la Telekom de vreo 10 ani, iar ultima prelungire a abonamentului am facut-o anul trecut. Ceea ce m-a interesat in special a fost ... (vezi toată discuția)
Renuntare la abonament de internet Kaya Kaya Buna seara. Am un abonament de internet de la orange, pe 2 ani, incheiat in noiembrie 2009. Merge extrem de prost si as vrea sa stiu daca se poate sa renunt ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un contract? Muresan Felicia Muresan Felicia Am abonament la internet cu contract pe 2 ani.La abonare aveam o oferta de 7,2 MB/s.Dupa ce s-au semnat toate actele mi-au spus ca in orasul nostru e pe ... (vezi toată discuția)