avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit am un srl suspendat cu datorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

am un srl suspendat cu datorii

am un srl cu datorii de 30000 suspendat de 2 ani ce mi se poate intampla daca nu platesc ca nu am de unde si daca expira cei 3 ani si nu o deschid ce se poate intampla se poate baga in insolventa sau faliment ca sa nu mai platesc datoria ca sunt 20000 numai penalitati
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
tory74, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:09, 1 August 2012
Chiar si suspendata, puteti cere voluntar insolenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de recuperare debit cu noul cod fiscal din 05.2010 asbinvest asbinvest Buna ziua ! A. Am cumparat ca persoana juridica ( X - actionar 100% , administrator 100% , autorizat 100% pentru specimen semnatura bancara ) marfa cu ... (vezi toată discuția)
Solutie optima de recuperare debit intre doua societati comerciale asbinvest asbinvest Buna ziua ! Totalul penalitatilor datorate de SC Y catre SC X sunt de ~ 72000 lei . Care este solutia cea mai buna d.p.d.v financiar pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Amenintare de insolventa de catre anaf emi24 emi24 Buna seara, ANAF ne ameninta ca daca nu platim datoriile catre bugetul statului al SRL-lui infiintat de noi, cauzate din erori contabile care au adus multe ... (vezi toată discuția)