avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de intretinere

Avand in vedere ca veniturile parintelui care plateste pensia de intretinere, sunt fluctuante ,pot solicita modificarea cuantumului pensiei din 6 in 6 luni? Exista vreun termen intre hotararile judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:01, 1 August 2012
Puteti solicita printr-o noua actiune in justitie sa se stabilesca obligativitatea platii pensiei de intretinere ca procent din venitul efectiv realizat si atunci nu mai faceti actiune din 6 in 6 luni pt actualizarea nivelului pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru al doilea copil tutu12 tutu12 ..pentru recalcularea si ..stabilirea pensiei alimentare pentru cel de-al doilea copil , care este salariul care se ia in calcul tindu-se cont ca tatal ... (vezi toată discuția)
Cum pot mari pensia alimentara?? Dragoi Simona Dragoi Simona Fostul meu sot plateste o pensie alimentara mica,cum pot si ce trebuie sa fac sa o maresc,avand invedere ca si-a schimbat locul de munca,iar el plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de intretinere delia_cj delia_cj Buna ziua, Cum ar putea sa-i fie verificate periodic veniturile fostului sot fara sa depun de fiecare data cerere de majorare a pensiei de intretinere la ... (vezi toată discuția)