avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiune

Buna ziua ,
In anul 2008,am semnat un contract de concesiune cu composesoratul X,pentru un teren de 1000 metri patrati pe o perioada de 49 de ani.Acum am gasit un cumparator pentru terenul respectiv,ma intereseaza daca pot printr-un contract de vanzare cumparare pot sa-i cedez dreptul meu in schimbul unei sume de bani?.Stiu ca acest lucru era posibil cand era in vigoare vechiul cod civil.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 1990 am cumparat o casa la tara,cu curte si ... roninica roninica Buna ziua, In anul 1990 am cumparat o casa la tara,cu curte si gradina,in suprafata totala de 1329 metri patrati.In contractul de vanzare-cumparare sunt ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare Mihai42 Mihai42 Buna ziua! Numele meu este Mihai si am si eu o intrebare la care caut raspuns. Bunicul meu i-a vandut tatalui meu printr-un contract de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)