avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In anul 1990 am cumparat o casa la tara,cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In anul 1990 am cumparat o casa la tara,cu curte si ...

Buna ziua,
In anul 1990 am cumparat o casa la tara,cu curte si gradina,in suprafata totala de 1329 metri patrati.In contractul de vanzare-cumparare sunt trecuti doar 1000 de metri patrati de teren.Acum vreau sa vand casa si pe CF apar doua persoane:eu cu 1000 metri patrati si vechiul proprietar cu 329 metri patrati.In toata aceasta perioada,am platit impozit pe toata suprafata,adica 1329 metri patrati.Vechiul proprietar a murit,iar de mostenitori nu stiu nimic.Cum as putea trece cei 329 metri patrati in CF pe numele meu?Daca nu-i pot trece pe numele meu,as putea vinde doar cei 1000 metri patrati?Daca am platit impozit pe toata suprafata nu pot intra in posesia terenului dupa atatia ani?Ce solutie as putea gasi?S-ar putea rezolva in alt mod,sau este obligatoriu sa gasesc mostenitorii fostului proprietar?
Multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua,
Puteti vinde doar cei 1000 de metri patrati.
Pentru diferenta de 329 mp, ar fi bine sa consultati un avocat din localitatea dvs. pentru a analiza care este posibilitatea pentru ca acestia sa fie trecuti pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedam? ContSters149812 ContSters149812 Unde trebuie sa ne adresam cu urmatorul caz: 1) Avem construita casa in anul 1971,In baza autorizatii de constructie,pe un teren in care suntem mostenitori ... (vezi toată discuția)