avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obiecte de inventar

Va rog sa ma ajutati cu o problema.Lucrez la o institutie publica si am achizitionat anul trecut obiecte de inventar pe care apoi le-am platit la sfarsitul anului.Anul acesta am constatat ca printre obiectele de inventar erau si produse care aveau depasita valoarea de 1800 ron si in consecinta trebuiau achizitionate la mijloace fixe.Va rog sa imi spuneti cum pot proceda acum.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:31, 1 August 2012
Stornare si inregistrare pe mijloace fixe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Armamentul indiferent de valoarea de achizitie este mijloc fix ? Gil1973 Gil1973 lucrez la o institutie din categoria celor de aparare, siguranta nationala si ordine publica si trebuie sa achizitionez armament si tehnica de lupta. ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli mona_genes mona_genes buna ziua ! Va rog sa-mi spune-ti si mie care este suma maxima inregistrata pe o factura cu tva , care pot sa o trec direct pe celtuieli ? Am inteles ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare "persoanã autorizatã" (profesie liberalã) TheoDillmann TheoDillmann Bună ziua, Am antamat astăzi înregistrarea la ANAF ca traducător autorizat, depunând formularele 070 şi 220. Cam peste o săptămână voi primi un ... (vezi toată discuția)