avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata TVA la incasare factura
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata TVA la incasare factura

De cand intra in vigoare ordonanta prin care se stipuleaza ca TVA-ul va fi virat la Buget la incasarea facturii?
Deocamdata nu a intrat.Asta e tot ce stim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la avans Alexandru Suteu Alexandru Suteu Deduc TVA la o factura de avans pentru un avans pe care nu l\'am platit ? (vezi toată discuția)
Achizitia unei locuinte noi in martie 2017 - cu sau fara tva? gsilviui gsilviui Salut. De curand am semnat un act de rezervare - pentru care am si achitat o anumita suma - a unui apartament intr-un ansamblu rezidential. Pana pe 8 februarie ... (vezi toată discuția)
Vanzare prin etsy.com Croseta_Magica Croseta_Magica Buna ziua, Intrebarea mea se refera la vanzarea prin platforma etsy.com. Puteti sa imi spuneti ce inseamna acest lucru ptr un SRL platitor de tva, din punct ... (vezi toată discuția)