avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna seara!
Intrebarea mea este urmatoarea:se imparte un imobil dobandit printr/un contract de intretinere care a fost incheiat inainte de casatorie?
Mai exact fratele meu a dobandit un imobil de la bunicul meu cu contr.de intrtinere si sotia vrea sa divorteze, are si ea drepturi la acest imobil?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 18:24, 2 August 2012
Daca imobilul a fost dobandit inainte de casatorie, atunci acesta reprezinta un bun propriu al fratelui Dvs, bun asupra careia sotia nu poate obtine vreun drept.
Probabil va pretinde....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj! conico conico buna ziua! am un frate care este casatorit de 9 ani, iar acum 1 luna a depus actele pentru divort, iar sotia lui doreste partajul casei si al bunurilor desi ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere matei.carmen68 matei.carmen68 Va rog foarte mult sa ma ajutati in legatura cu mostenirea unui imobil primit de fratele meu in timpul casatoriei.,Actul a fost semnat decat de parintii mei ... (vezi toată discuția)
Partaj divort - uzu fruct viager allecsandru allecsandru Buna ziua Inainte de casatorie parintii mi-au facut contract de vanzare cumparare cu uzu fruct viager pe casa in care locuiesc in momentul actual impreuna cu ... (vezi toată discuția)