avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jocurile de noroc.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jocurile de noroc.

Buna , as avea o dilema,daca x si y se joaca carti pe tigari intr'un anumit bar,si ii prinde politia,pot pati ceva pentru faptul ca au jucat pe tigari,telefon sau orice altceva,inafara de bani? am cautat mai mult raspunsuri la intrebarea asta dar nu am gasit niciunde,asa ca ajung tot la voi:D.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 21:37, 2 August 2012
Ar raspunde cei din bar...
Totusi...de la tigari la telefon poate fi o mare difenta...
Se joaca pe telefoane din anii 2000 ? ( telefoanele mai noi inseamna baxuri de tigari...)
Sa nu apara probleme si cu contrabanda...

Daca se joaca pe bete de chibrite nu cred ca ar exista probleme.
au jucat pe telefon doar asa de plictiseala,sau mai mult doar teoretic nu si practic,telefon a fost returnat imediat dupa incheierea jocului proprietarului,deoarece cei 2 sunt prieteni.
si presupun ca pentru chestia asta trebe plangerea partii vatamate pentru inceperea urmaririi penale,nu? nu cred ca porneste din oficiu.
Nu constituie infractiune faptul ca doua persoane, ocazional, desfasoara o astfel de activitate.
Totusi, avand in vedere varsta, nu crezi ca ai cam multe probleme sau nelamuriri: talharie, jocuri de noroc, act sexual cu un minor?
Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cladi un proces solid pe urmatoarele considerente...? daniel_gl_84 daniel_gl_84 buna ziua, probabil subiectul pe care-l propun e putin deplasat insa in agonia mea mi-a venit aceasta idee pe care eu o consider oarecum solida...dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Culegere de escrocherii ContSters196669 ContSters196669 Urmaresc cu placere [b]Escrocherii adevarate[/b], un serial documentar pe Discovery Channel. Imaginatia escrocilor este uimitoare. As vrea sa impartasim in ... (vezi toată discuția)
Caz de abuz de incredere sau nu? va rog ajutati-ma ContSters75744 ContSters75744 Este vorba de o intamplare care dovedeste cat de prost poate fi omul. Am cunoscut aproximativ 4 ani un tip pe internet. De atunci pana in prezent am comunicat ... (vezi toată discuția)