Buna ziua,
In urma procesului cu fostul angajator am castigat si am obtinut drepturile salariale ce mi se cuveneau. Hotararea Tribunalului este irevocabila.
De atunci au trecut luni de zile si fostul angajator nu mi-a dat banii inapoi dar nici nu vrea sa ma primeasca sa ajungem la o intelegere.
Am fost la un executor judecatoresc dar acesta mi-a cerut inainte, o suma mare de bani pentru a demara actiunea.
Eu nu am acesti bani. Si nu am de la cine sa ma imprumut.
Alta cale nu mai exista decat prin executor judecatoresc pt a obliga angajatorul sa imi dea banii?
Nu exista o lege in acest sens?
Nu exista o institutie care sa il amendeze pe angajator ca nu respecta decizia Tribunalului?
De ce angajatorul nu respecta decizia Tribunalului sa imi dea banii inapoi?
Dupa ce ca iti distruge viata prin concediere nici nu vrea sa iti dea banii inapoi.
Multumesc.
Puteti face plangere penala, pentru ca aceasta fapta este infractiune.
De asemenea, trebuie sa stiti ca executorii nu au voie sa va ceara avans pentru demararea executarii silite.
Mergeti la un alt executor, daca va cere avans, cereti-i sa va faca adresa scrisa in acest sens.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita?
aleodor27
O persoana ce a fost functionar public, i s-au imputat niste sume-sporuri, a facut contestatie impotriva deciziei de imputare, cerere ce a fost respinsa de ... (vezi toată discuția)