avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de munca pe perioada determinata

Care sunt particularitatile contractului de munca pe perioada determinata? Mai sunt in vigoare aceste contracte de munca? Este adevarat ca angajatorul are obligatia sa plateasca doar impozitul pe salar si nu mai trebuie sa plateasca celelalte taxe (CAS-ul, pensii, etc)? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: costello , utilizator 12:04, 7 Ianuarie 2005
contractele de munca pe perioada determinata sunt in vigoare.
pentru documentare citeste codul muncii capitolul 6. aici vei gasi particularitatile contr precum si conditiile in care se poate incheia.
nu mai sunt in vigoare conventiile civile de prestari servicii.
se platesc toate taxele deoarece este un contract de munca cu diferenta ca este pe perioada determinata.
eventual la contractul de munca cu timp partial nu se platesc aceste taxe deoarece angajatul are obligatia sa declare locul de munca principal. aceste taxe se platesc doar de angajatorul unde are locul de munca principal.
la locul de munca cu timp partial se plateste doar impozitul pe salar.

>Care sunt particularitatile contractului de munca pe perioada determinata? Mai sunt in vigoare aceste contracte de munca? Este adevarat ca angajatorul are obligatia sa plateasca doar impozitul pe salar si nu mai trebuie sa plateasca celelalte taxe (CAS-ul, pensii, etc)? Va multumesc!
Cititi cu atentie Codul Muncii Cap. 6.,si aici veti gasi particularitatile contractului, precum si conditiile in care se poate incheia un astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit salariu danalexandru89 danalexandru89 Buna seara, am terminat studiile si pentru ca nu am deloc experienta de munca, am rugat o cunostinta sa ma primeasca la el in firma sa invat, nu are nevoie in ... (vezi toată discuția)
Salarii neachitate de fostul angajator, cum procedez? dacidaci dacidaci Buna dimineata Imi doresc sa ma puteti ajuta, sa imi recuperez salariile restante de la fostul angajator! Am fost angajata cu contr. indiv. de munca pe ... (vezi toată discuția)
Contractul pe perioada determinata este un impediment in ochii judecatorului? Vicky1 Vicky1 1. Daca mama are un loc de munca dar, este pe perioada determinata este vreo problema? Ar trebui mama sa caute un loc de munca pe perioada nedeterminata? 2. ... (vezi toată discuția)