avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Fundatie care si-a schimbat unicul membru fondator si ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Fundatie care si-a schimbat unicul membru fondator si denumirea

trebuie sa inregistrez niste modificari aduse actului constitutiv si statutui, printre care si sediul. Am inteles ca am nevoie de copie dupa incheierea instantei de judecata prin care i s-a acordat personalitate juridica. Ar trebui sa duc si incheierea prin care s-a admis schimbarea membrului fondator si denumirii? Sau imi trebuie cumva doar certificatul de inregistrare in copie?

De asemenea, copia dupa contractul de locatiune (dovada sediului social) trebuie autentificata?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
bm_maria, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificari fundatie bm_maria bm_maria Buna ziua , As avea nevoie de niste informatii, e vorba de o fundatie. Se schimba directorul executiv si unul dintre membri. De ce acte am nevoie pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatia de parinti din scoala lucdum lucdum Buna ziua, In scoala noastra exista asociatia parintilor infiintata in 2008 cu aproximatie avand ca membrii fondatori conducerea de atunci a scolii. ... (vezi toată discuția)
Infiintare organizatie neguvernamentala ContSters286431 ContSters286431 Ce acte trebuie pentru a crea o organizatie nonguvernamentala? (vezi toată discuția)