avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... duplicat diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

duplicat diploma de bacalaureat

Stiu ca intrebarea s-a mai pus dar ... as dori cateva amanunte . Locuiesc in strainatate ... mama a reusit sa trimita la monitorul oficial declaratia de pierdere a originalului ... ceea ce nu inteleg eu este termenul pe care cei de la posta i l-au spus pentru primirea exemplarului ... 2 luni. Cererea a fost depusa la inceputul lunii iulie. Apoi ... este necesara si declaratia la notar ? , daca poate s-o faca mama ..; si de ce are nevoie ? daca se poate face inainte de apartia MO ? Diploma a fost eliberata de liceul din Vatra Dornei in 1981, trebuie sa ma duc eu la Inspectorat sau trimite liceul ? Imi cer scuze ... dar la toate telefoanele date ... am primit alte raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 12:46, 2 August 2012
Mama dvs poate sa rezolve aceasta problema doar daca dvs ii faceti o procura la notar. In procura specificati ca o imputerniciti pe mama dvs sa va rezolve problemele pe care le aveti.

Mama dvs se va duce la liceul unde ati absolvit si cei de acolo stiu ce au de facut sau unde sa o trimita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut diploma de bacalaureat ClaudiuXZ ClaudiuXZ Buna , mi-am pierdut diploma de bacalaureat, mai am doar o copie tradusa si legalizata in romania [acum locuiesc in spania] si pentru a-mi omologa diploma am ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de mostenitor CelenaW CelenaW tatal a murit luna trecuta, noi suntem 3 frati care nu ne intelegem si eu nu sunt in tara. nu stiu pe ce nume este casa in care locuiesc parintii . mama este ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt eliberare diploma de la scoala operator13 operator13 Buna ziua. Am si eu o problema pe care sper sa o lamuresc cu ajutorul vostru. Pana acum 2 ani de zile am locuit in Constanta si faceam liceul la seral. Intre ... (vezi toată discuția)