avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Constributie asigurari sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Constributie asigurari sociale

Buna ziua
Am deschis un cabinet individual de psihologie la sfarsitul lunii iunie 2012. Tot atunci am declarat venitul estimat pana la sfarsitul anului 2012.
Nelamurirea mea este legata de contributia la pensie...inca nu am fost la ANAF sa completez formularul 600...
Daca am declarat, de exemplu, un venit brut estimat de 7000, cheltuieli deductibile estimate de 2500 si un venit net estimat de 4500, care va fi contributia mea lunara la pensie?
Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari de sanatate si pensie lalar lalar Buna ziua Am deschis un cabinet individual de psihologie in luna iunie 2012. Am fost la ANAF pe data de 26.06.2012 si am declarat venitul estimat pe anul ... (vezi toată discuția)
Cum intocmesc declaratiile 200, respectiv 220? mary_catalina mary_catalina Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Doua prietene m-au rugat sa le ajut cu evidenta contabila pt intreprinderile individuale ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc pensia SurduBogdan SurduBogdan Buna ziua! am si eu o nelamurire si as dori ajutor din partea unui cunoscator....am un pfa si in luna ianuarie 2012 mi-am declarat declaratia de venit pe anul ... (vezi toată discuția)