avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

daca sunt trimis acasa de catre directorul firmei la care lucrez pe un motiv mincinos(pentru intarzierea unei rate la un IFN a bunici mele fara ca eu sa am implicare an acest credit doar ca cei de la IFN au sunat la firma la care lucrez eu ) fara a avea nici un referat sau o abatere disciplinara ce pot face?ce lege ma poate ajuta? Multumesc Imi dati si mie un raspuns va rog
Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
pytym, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 2 August 2012
1. Intarzierea platii unei rate este problema dvs. personala (pesemne ca sunteti girant al bunicii dvs.) si nu este un motiv legal de a va trimite angajatorul acasa.

2. Faceti o sesizarte la ITM.
Codul MUncii va poate ajuta .. intrucat CFP se acorda la solicitarea angajatului si nu prin vointa unilaterala a angajatorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere in concediu fara plata (cfp), fara niciun document sau venit rise rise Buna ziua, Lucrez la un call center din decembrie 2010, pe un proiect pe limba franceza, cu contract pe perioada nedeterminata. La inceput, toate bune si ... (vezi toată discuția)
Legalitatea reducerii programului de lucru 75% cyan cyan Daca societatea nu are contracte in derulare este legala trimiterea in concediu fara plata cate 5 zile pe luna numai a unei parti din personalul societatii ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ionutdima13 ionutdima13 buna ziua ,eu am contractul suspendat de 8 luni nici acum nu mi sa dat termen in instanta de ce merge asa greu.apropo de cercetare disciplinara eu nu trebuia ... (vezi toată discuția)