buna ziua ,eu am contractul suspendat de 8 luni nici acum nu mi sa dat termen in instanta de ce merge asa greu.apropo de cercetare disciplinara eu nu trebuia sa am ocazia sa ma apar si sa imi demonstrez nevinovatia firma mi-a suspendat cim pentru presupuse fapte .singura sansa a mea este instanta .nu cred ca mai contestam daca stiiam ca merge asa greu ,eu bazinduma pe raspunsul dat de itm care mi-a comunicat ca litiigiile de munca se judeca in regim de urgenta termenele fiind date la maxim 15 zile diferenta.
Puteti solicita preschimbarea termenului de judecata aratand consecintele intarzierii judecariii cauzei.
In ceea ce priveste motivele de contestaie nu se inteleg prea bine din formularea dvs.
Data post: Duminica, 24 Noiembrie 2013, 08:45
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect suspendare cim
suspendarea cim si plingerea penala a fost facuta in felul urmator. in data de 28-02 2013 ma-m prezentat la servici,la ora 13-30 a venit la mine seful securitati si mi-a comunicat ca nu mai am voie sa intru in magazin.eu ia-m cerut sa imi comunice sau sa imi dea in scris motivul sau vreo decizie pentru ca eu nu imi pot parasi postul,raspunsul a fost ca eu nu am ce sa ii fac.mantionez ca angajatorul meu are un punct de lucru la pitesti intr-un magazin pentru care plateste cred spatiu.firma unde este punctul de lucru a trimis la angajator un email cum ca as fi incalcut cine stie ce regulament,firma la rindul ei ca sa nu isi strice colaborarea cu magazinul mi-a spus sa imi dau demisia.am fost si la itm si la politie unde am facut plingere penala impotriva sefului de la securitate pentru abuz.in data de 04-03 ac am fost sunat de un director din partea angajatorului sa ne intilnim,eu crezind ca vom merge la firma unde am punctul de lucrudar in schimb el ma invitat la o cefea si mi-a propus ca imi da bani ca sa imi dau demisia.nu mi sa parut corect si am refuzat eu spunundui ca nu am incalcat nici un regulament in schimb el mi-a zis ca imi face plingere penala am si un martor.in data de 12 03 ac am primit o decizie in care spune ca nu mai sunt primit la locul de munca pe baza unor presupuse fapte si ca se va face o ancheta disciplinara.nu ma anuntat nimeni de vreo ancheta sau cercetare disciplinara.in data de 02-04 ac am primit o decizie in care angajatorul mi-a facut plingere penala si se sespenda cim,mai spune ca pot sa o contest in 30 zile calendaristice de la data prezentei la instantele judecatoresti respectiv judecatoria pitesti.intre timp mau bombardat acas cu tot felul de chemari pe la bucuresti sa particip la roi cind le-am spus sa imi trimita o delegatie nu mi-au dat nici un raspuns ,am toate faxurile si tot ce am primit si am trimis de la ei.cercetarea disciplinara nici nu stiu daca au facuto.mentionez ca nu am avut in 5 ani nici o abatere disciplinara mai mult decit atit nu mi-am luat nici co 2012.contestatia am depuso la tribunal in data 07-05 ac prin posta sunt in termen?decizia nu este nula din cauza ca mi-au zis sa o contest la o instanta care nu are competenta?la plingerea penala facuta de angajator sa cercetat si respectivul care ma dat afara nu mai lucreaza acolo ,pot sa actionez firma nu angajatorul in instanta?cu medierea cum este?
Suspendare ilegala
Allex86
Buna ziua.
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in momentul de fata sunt suspendat pe termen nelimitat. In urma unei lipse in gestiune, s-a facut o plangere la ... (vezi toată discuția)