avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cataracta congenitala operatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cataracta congenitala operatie

Buna ziua , as vrea sa stiu daca operatia de cataracta congenitala se plateste la copii de 12 ani .
Am fost la un doctor si mi-a cerut 15 milioane lei pentru operatie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionsilviu , utilizator 22:50, 5 August 2012
Daca o faceti in sistemul public de sanatate(sistemul asigurarilor de stat), adica la un spital al statului atunci nu trebuie sa platiti pentru copil. Daca o faceti la un particular atunci trebuie. Pe de alta parte poate tipul de cristalin care trebuie implantat este ceva peste media care se practica in spitalele de stat, adica este vreun cristalin foldabil, etc, etc. si atunci tot ceea ce nu intra pe listele oferite de Casa de asigurari(adica ceva foarte bun) trebuie platit din buzunar.
Multumesc pt. raspuns:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma casa de sanatate rodica05 rodica05 Buna ziua, - va rog sa-mi spuneti daca o persoana ( pensionar) care suporta o interventie chirurgicala la ochi ( operatie de cataracta si cristalin) si care ... (vezi toată discuția)
Posibil inselaciune comisa de catre un doctor - operatie efectuata in spital de stat platita unei clinici private gambino90 gambino90 sunt in urmatoarea problema: copilul meu (are 4 luni) a fost diagnosticat cu glaucom, medicul de familie mi-a emis o trimitere medicala la spitalul de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in cazul unei operatii complicate??? cris_cd cris_cd Buna ziua. As dori sa aflu cat mai multe informatii referitoare la felul in care functioneaza sistemul asigurarilor de sanatate in Romania. Personal, locuiesc ... (vezi toată discuția)