Am inchiriat un apartament compus din 2 camere in anul 2010 luna mai de la un proprietar. Am cerut sa facem un contract scris legal de inchiriere dar nu au fost de acord. In luna iulie a acestui an am avut o mare divergenta cu proprietarii. A venit proprietarul impreuna cu cei trei copii ai sai, ne-au amenintat atat fizic cat si verbal, si ne-au cerut sa parasim apartamentul. Dupa 1 ora de conflict dupa care in acest timp am chemat si politia, au plecat cerandu-ne sa eliberam apartamentul intr-o saptamana. Mentionez ca am cerut un termen de maxim 6 saptamani termen cerut de fata cu organele de politie la care nu au fost de acord. Aduc la cunostiinta ca suntem trecuti in cartea de imobil a acelui apartament inchiriat printr-o conventie verbala, am cerut de la administratie o adeverinta din care sa rezulte ca locuim din anul 2010, avand o declaratie semnata de cateva apartamente de pe scara unde este situat apartamentul inchiriat, drept pentru care nu ni s-a eliberat acea adeverinta. Avem chitante de la plata intretinerii cu numele nostru. Dupa toate cele intamplate, urmatoarele zile am mers la sectia de politie unde am depus o reclamatie penala de agresivitate impotriva proprietaruli si a celor trei copii ai sai. Mentionez ca nu pot elibera apartamentul mai devreme de o luna de zile din mai multe motive: Aproape tot ce exista in acest aprtament, lucruri, mobilier, tv-uri, frigider, aragaz, pc-uri plus multe alte lucruri achitarea a unor mici datorii restante, chiria a luni in curs, gasirea unei alte locuinte si plata acesteia si tanand cont ca am in crestere si educare un copil minor in varsta de 6 ani si sase luni.Mentionez ca la scandalul provocat de proprietari copilul s-a speriat foarte tare. Dupa depunerea reclamatiei la politie a doua zii a venit proprietara singura, cu vorba fara scandal cerandu-ne sa acitam absolul tot si sa plecam in 3-4 zile, lucru pentru care i-am spus ca este imposibil la care ni s-a spus ca daca nu vom face acest lucru vom avea de-a face cu ea. Dupa 2 zile a venit din nou si ne-a cerut sa platim. I-am spus ca urmatoarele 2 zile vom achita o parte din intretinere ca momentan acestea sunt posibilitatile. Nu a acceptat. Ne-a impus sa achitam tot si sa plecam tot in 3-4 zile.Mentionez ca suntem o familie compusa din concubin, concubina si o minora de aproape 7 ani. Dupa toate cele spuse am dorii sa aflam ce drepturi avem, ce reclamatii si ce sanse sunt pentru a elibera apartamentul in maxim o luna de zile. Cu stima si multumiri
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
22:56, 2 August 2012