avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Credite pentru intreprinderi individuale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Credite pentru intreprinderi individuale

a auzit cineva de good.bee credit ?...care cica acorda credite unei categorii de întreprinzători mici si mijlocii care au acces dificil la resurse financiare, de expertiză şi consultanţă. "Grupul pe care îl servim cu precădere este cel format din micii întreprinzători, agricultori şi meseriaşi din mediul rural şi din oraşele mici."
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:33, 2 August 2012
Eu va recomand sa luati legatura cu forurile care va recomanda acesta firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru dezvoltarea resurselor umane mihaelasopterean mihaelasopterean Buna! nu stiu daca ma adresez bine dar as avea o curiozitate...aud tot mai multe zvonuri despre acordarea unor fonduri pt imbunatatirea calitatii angajatilor ... (vezi toată discuția)
Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi ginmarstar ginmarstar Daca fac proiect pentru fonduri europene nerambursabile trebuie sa am eu un avans de bani innainte ex: 20% din valoare sau cum...? am auzit astazi si m-am cam ... (vezi toată discuția)