buna seara
mama mea indeplinea conditiile de pensionare din martie 2012, dar acum cei de la spitalul unde lucreaza o someaza sa depuna dosarul. cum poate evita pensionarea?ar dori sa mai stea pana in ianuarie sa prinda marirea salariala. exista vreo cale legala si cum trebuie procedat daca da?
va multumesc
OUG nr. 144/2008 privind exercitarea profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moaşă şi a profesiei de asistent medical, precum şi organizarea şi funcţionarea Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România nu a fost abrogată.
De altfel, Legea nr. 263/2010 nu putea abroga integral OUG nr. 144/2008 întrucât cele două acte normative reglementează domenii diferite. Vă rog ca, înainte de a mai face afirmaţii categorice, să verificaţi dispoziţiile Legii nr. 263/2010. Sunteţi angajat al unei case de pensii iar lumea crede că ceea ce scrieţi este în acord cu aceste dispoziţii.
@miclovan:
Domnule Miclovan,
Stilul dvs. de a raspunde mi se pare cel putin ireverentios. Incercati sa fiti mai amabil, cred ca ar prinde bine. Postarile pe acest site le urmarim si noi, oamenii de rand, napastuiti si obiditi, pentru ca sunt tratate probleme care ne "ustura" si pe noi. Ori, din raspunsul dvs., fara punct si fara virgula, nu am inteles nimic, in afara de aroganta.
P.S. Rog moderatorii sa nu-mi stearga acest mesaj pentru care dvs, tuturor celorlalti, va cer scuze pt. ton.
Intrebare pt.dl. tudorvaleriu: daca postul se vacanteaza prin pensionarea titularei (in cazul nostru telefonista) nu trebuie organizat concurs ? se poate incheia un nou CM cu persoana pensionata (daca se doreste) fara concurs ? sunt intr-o situatie asemanatoare si as vrea un raspuns documentat. va multumesc
Pensionare
sperantzula
am varsta de 60ani, as medicala, seful imi sugereaza sa ies la pensie.., conform legii am dreptul sa stau pana la 65ani, in cazul in care imi depun dosarul de ... (vezi toată discuția)